Rollerdisco

Elke maand organiseren we een rollerdisco. Kijk hieronder voor data. Houd onze facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

In een ongedwongen sfeer lekker uit je bol gaan op rolschaatsen. Op populaire muziek rondjes draaien op wielen, of gezellig met elkaar in een ketting rollen. Tijdens deze disco avonden is Sportzaal Wijkersloot omgebouwd in een grote danszaal met de juiste belichting en bijbehorende DJ.

 

 

Dag Rollerdisco locatie
Zaterdag 28 okt '23 18:00 - 20:30 uur Sportzaal Wijkersloot
Zaterdag 25 nov '23 18:00 - 20:30 uur Sportzaal Wijkersloot

Neem voor alle zekerheid contact op met de Rollerdisco commissie via rollerdisco@krcrolling.nl, stel je vraag of reserveer direct op deze pagina.

Voor wie is de Rollerdisco?

De Rollerdisco’s worden georganiseerd voor jongeren/kinderen van +/- 4 jaar tot en met 14 jaar.

Voor deelname hoef je geen lid te zijn van KRC Rolling en je hoeft geen rolschaatservaring te hebben. De rollerdisco’s zijn zeer geschikt voor beginners en gevorderden, kinderfeestjes en kleine groepen. Er zal ook extra aandacht zijn voor de jarigen. Vriendengroepen, sportverenigingen en klasseavonden zijn welkom, neem voor bijzondere wensen of groepen groter dan 20 personen even contact op met het Rollerdisco team: rollerdisco@krcrolling.nl.

Mocht u als ouder tijdens de vroege Rollerdisco (tot 20:30 uur) nog eenmaal op rolschaatsen willen staan, overleg even met de organisatie of dat kan. Bij drukte is dat alleen na 20:00 uur mogelijk.

Eigen rolschaatsen?

Eigen rolschaatsen of quad-skates zijn toegestaan. Aleen op de buitenbaan zijn skeelers/inline skates ook toegestaan.

Kosten

De prijzen op een rij:
Jeugd Rollerdisco t/m 14 jaar 18:00 - 20:30 uur
Entree (incl rolschaatshuur) € 7,50 pp
Entree (excl rolschaatshuur) € 5,00 pp
Eten (incl. limonade) bij kinderfeestjes € 5,00 pp
Eigen rolschaatsen toegestaan, geen skeelers/inline skates binnen.
Leden gratis entree

  Betalingsmogelijkheden

  We beschikken over een pin automaat waarmee u met chip of contactloos kunt betalen. Bij contante betaling vragen we u om dat met gepast geld te doen.

  Tijden

  De kantine van KRC Rolling is open van 18:00 tot 20:30 uur. Kom je voorafgaand aan de Rollerdisco eten dan kan dat vanaf 17:30 uur. Eten graag tijdig aangeven bij de reservering vanwege beperkte beschikbaarheid, we serveren geen eten zonder reservering.

  Kantine & Consumpties

  Gedurende de disco is het mogelijk om drinken en eten te kopen in de sportkantine tegen hele schappelijke prijzen. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties in de kantine of in de hal te nuttigen. In verband met de veiligheid van de schaatsende kinderen, mogen de kinderen en de ouders de consumpties niet meenemen naar de sportzaal.

  Snoepkaarten voor € 3,- € 4,- of € 5,- (1 kaart pp, verkrijgbaar bij entree of bij de bar). Verder zijn er diverse drankjes, chips, snoep of snacks tegen betaling bij de bar verkrijgbaar.

  Reserveren

  Het is raadzaam om je kinderfeestje (minimaal 6 kinderen) van tevoren te reserveren. Reserveren doe je op deze pagina.

  Bedenk dat je alleen kunt reserveren voor eten en rolschaatsen (en maten) als je dat ook aangeeft. Zonder maten kunnen we geen rolschaatsen voor je reserveren of klaarzetten. Reserveringen moeten minimaal 24 uur van tevoren binnen zijn.

   

  Locatie van de disco?

  De Rollerdisco vinden plaats in Sportzaal Wijkersloot. 

  Adresgegevens:
  Sportzaal Wijkersloot
  Nanningalaan 1a
  3431 RD NIEUWEGEIN

  In de zomer is de Rollerdisco in juli en augustus gratis buiten op de baan bij Sporthal Galecop, tenzij het slecht weer is.

  Sporthal Galecop: Aert de Gelderhage 7, Nieuwegein

  Rollerdisco in sportzaal Wijkersloot - Nieuwegein