Geslaagde Clinics & Clubdag 2020

Rolschaatsen is "Gaver dan ooit!", "Ontzettend leuk" zo blijkt na twee ontzettend druk bezochte evenementen tijdens de Nationale Sportweek 2020.

Op 18 september organiseerden we clinics om kennis te maken met de sport kunstrolschaatsen. Er kwamen maar liefst 216 kinderen langs om te leren rolschaatsen. Het was zo succesvol dat we extra dagen gaan inplannen voor clinics voor onder andere basisscholen in en om Nieuwgein.

Op 19 september vierden we de Clubdag. Iedereen is welkom bij KRC Rolling, dat is altijd al ons motto. Maar het blijkt pas hoe gezellig het is als je gezamenlijk een clubfeestje kan vieren, zonder ingewikkelde regels en vereiste lidmaatschappen.

Iedereen die langs komt tijdens onze clinics krijgt een toegangskaart voor onze maandelijkse Rollerdisco, alwaar je onder populaire muziek je kunsten kunt vertonen en lekker uit je dak kunt gaan, op rolschaatsen! Ook is iedereen van de clinics en de Clubdag welkom bij onze echte wekelijkse training voor 3 gratis proeflessen op maandagavond.

Natuurlijk ging dit gepaard met enige afstand om de veiligheid te bewaken. Kun je je voorstellen als hele klassen tegelijk een uiterst bijzonder sport leren van doorgewinterde rolschaatsers van internationaal niveau? Succes gegarandeerd, ook voor uw school kunt u de mogelijkheden voor clinics, bijvoorbeeld per klas, bespreken. Meld uw school aan voor meer informatie over de rolschaats clinics.

Wil je ook leren rolsschaatsen? Meld je aan voor 3 gratis proeflessen van onze geweldige trainers en trainsters.

#WijZijnKRC

Groetjes van,

KRC Rolling, Nieuwegein

1 reactie

  • Hallo,
    Ik ben op zoek naar een plek om te rolschaatsen met eventueel een clinic erbij voor een vrijgezellenfeestje. Doen jullie zoiets? Het gaat om een groepje van ongeveer 10 mensen. Sommigen daarvan kunnen rolschaatsen en de bruid-to-be ook. Het gaat om zondag 24 april.

    Groeten,
    Gabi te Riele

    Gabi te Riele

Laat een reactie achter