Kinderfeestjes

Voor feestjes bieden we verschillende mogelijkheden:

  • Verjaardagsfeestjes tijdens de Rollerdisco t/m 14 jaar,
  • Huur de sportzaal voor een sportieve activiteit (via de Gemeente)

Scroll verder om meer te weten te komen over wat we wel en niet aanbieden.

KRC Rolling XL Rollerdisco

Kinder- of verjaardagsfeestje tijdens de Rollerdisco t/m 14 jaar

Tijdens de Rollerdisco is er alle ruimte om je verjaardag of andere gelegenheid te vieren. Met een groep vanaf 6 kinderen (t/m 14 jaar) ben je welkom om van tevoren in onze kantine je verjaardag te vieren en te eten. Daarna ga je met z'n allen de rolschaatsen aantrekken en dansen en feesten op de muziek van de Rollerdisco. Je kunt ook al je verzoeknummers doorgeven aan de DJ!

We zetten altijd de jarigen nog even in het zonnetje en vieren de verjaardag met iedereen die aanwezig is. Zo'n groot feest heb je nog nooit gehad!

Reserveren voor verjaardagen is wel gewenst, dan kunnen we het voorbereiden. Geef door welke maten rolschaatsen we moeten klaarzetten, maar ter plekke passen en ruilen kan natuurlijk ook.

Geef ook door of, en met hoeveel, je eventueel bij ons wilt genieten van een feestmaal. Daarbij krijg je natuurlijk ook wat limonade, zodat je bij de Rollerdisco je dorst kunt lessen.

Kijk op de Rollerdisco pagina voor meer informatie of reserveer meteen.

Met je vriendengroep

We dagen je uit om 2 uur op onze nieuwe rolschaatsen te staan. Je gebruikt spieren die je nog niet kende.

Drink of eet wat lekkers in onze kantine en vraag muziek aan die je leuk vindt. Niks is te gek, maar we houden het netjes (de zaal en de muziek). Vanaf maart 2022 hebben we compleet nieuwe en zeer coole disco verlichting en zelfs vier heuse lazers en nieuw bewegend licht.

Neem gerust je eigen rolschaatsen mee of huur ze bij ons en vraag je vrienden van school, van de sportclub, uit je buurt of van je app-groep mee uit.

Check de Rollerdisco pagina voor meer praktische informatie.

Huur de sportzaal voor een sportieve activiteit

Bij de gemeente kun je een Sportzaal huren, waar je kunt voetballen, basketballen, touwklimmen, apekooien, turnen of een ander sport.

Of zet zelf een luchtkasteel of stormbaan neer!

Wat bieden we niet aan?

We zijn natuurlijk een sportieve kunstrolschaatsvereniging, maar we hebben geen mogelijkheden om prive Rollerdisco's of prive Workshops te organiseren.

Ook organiseren we geen Rollerdisco's of rolschaatsworkshops op andere locaties buiten Nieuwegein.

Mocht je een activiteit voor een grote groep zoeken, bijvoorbeeld voor een hele basisschool of sportclub, neem dan contact met ons op.