Kantine Wijkersloot huren

KRC Rolling heeft een hele gezellige kantine in sportzaal Wijkersloot (locatie in Google Maps). Deze kan je huren voor een feestje, bijeenkomst, vergadering, opleiding, presentatie, etc. De kantine is te huur voor iedereen (zowel leden & vrijwilligers, als anderen).  Scroll verder om meer te weten te komen.

Kantine van Sportzaal Wijkersloot

Kosten huur kantine 

De huur van de kantine bedraagt € 72,- voor de eerste 4 uur; daarna € 18,- per uur. Op zaterdag bedraagt de huur € 88,- voor de eerste 4 uur; daarna € 22,- per uur. Een veel mooiere ruimte met zulke uitgebreide faciliteiten zul je voor deze prijs niet vinden in de regio Utrecht, Nieuwegein. 

Welke voorzieningen heeft de kantine? 

Kantine 

In de kantine staan 5 (grote) tafels en ca. 32 stoelen en 7 barkrukken. De kantine is voorzien van sfeerverlichting, heldere verlichting en discoverlichting en draaiende discobol. Deze zijn naar voorkeur te combineren en aan of uit te zetten.

Er is een ingebouwde vaste beamer voor projectie op een witte muur (zie foto) waarop een laptop of andere apparatuur met een HDMI-kabel kan worden aangesloten. Gebruik deze onder andere voor presentaties of video. Daarnaast zijn er twee grote TV-schermen (ook met HDMI-kabel aansluiten) met een resolutie van 720p.
Er komt geen geluid uit de apparatuur! Voor muziek of andere audio, of als u videomateriaal heeft met audio, dient u zelf geluidsapparatuur mee te nemen. We raden aan om zo'n draagbare Bluetooth speaker mee te nemen. 

Indeling met de meubels kan en mag je helemaal zelf bepalen, als de ruimte maar opgeleverd wordt zoals voor gebruik. 

Keuken & bar 

De kantine heeft een keuken met bar. De keuken is voorzien van een wasbak (met warm & koud water) en een 2 pits inductie kookplaat. 

De bar heeft 2 koelkasten en een spoelbak voor (bier)glazen. In de keuken zijn koffie/thee mokken en voldoende glazen beschikbaar. Indien de huurder deze gebruikt, moeten deze weer gewassen, gedroogd en ingeruimd worden. 

Eten en drinken moet je zelf meenemen.  

Aanvullende faciliteiten (tegen extra kosten) 

Als je de kantine huurt, kan de sportzaal erbij worden gehuurd. Dit kan meestal alleen in het weekend, want door de week wordt de zaal gebruikt door scholen en sportverenigingen. 

De zaalhuur kost € 25,- per uur. Leden & vrijwilligers van KRC Rolling krijgen korting.  

Op welke dagen is de kantine nog beschikbaar? 

Je kan in de online agenda van de kantine zien of de kantine beschikbaar is dan wel gereserveerd is. Indien in de agenda op een bepaalde dag “17:00 Bezet” staat, dan is de kantine is op die dag gereserveerd vanaf 17:00 uur. De kantine kan natuurlijk ook eerder (of later gereserveerd zijn). 

Indien de kantine beschikbaar is kan je een reservering van kantine (en evt. sportzaal) aanvragen via het reseveringsformulier. 

Pas als jouw aanvraag is bevestigd heb je de kantine gereserveerd. Het kan zijn dat iemand anders de kantine al heeft gereserveerd (maar dat dit nog niet is verwerkt in de agenda) of dat er andere redenen zijn waardoor de kantine niet beschikbaar is op een bepaalde dag. Reserveringen worden definitief maximaal 3 maanden voor de betreffende datum in verband met onze eigen activiteitenplanning.

Hoe reserveer ik de kantine (en evt. sportzaal)? 

De kantine reserveren verloopt via de volgende stappen: 

  1. Kijk in de online agenda van de kantine en kies een datum en tijdstip uit waarop de kantine niet bezet is. 
  2. Vul het reseveringsformulier in. In het reseveringsformulier geef je o.a. aan: de datum, contactgegevens en of je de sportzaal wilt huren
  3. Na indienen van de aanvraag, ontvang je meestal binnen 1 à 2 dagen een bevestiging van jouw reservering, inclusief de kosten met borg. 
  4. Daarna ontvang je een betaalverzoek van de penningmeester van KRC Rolling, via e-mail en/of telefoon, en eventueel een factuur. 
  5. Na betaling van de huur met borg is jouw reservering pas definitief. 

Hoe krijg ik toegang tot de kantine op de dag van de huur? 

Bij aanvang van de huur is er iemand op locatie om te openen en wegwijs te maken. Bij oplevering aan het eind van de huurtijd doen we de eindcontrole.

Hoe verloopt het einde van de kantine-huur en oplevering? 

De huurder dient alle gehuurde ruimtes (kantine, toiletten, keuken, bar, hal, sportzaal, tribune, toestelhok en/of kleedkamers) op te leveren zoals vóór aanvangstijd aangetroffen. Zie de voorwaarden en checklist voor de belangrijkste punten. 

Leden en vrijwilligers (die bekend zijn met de kantine) sluiten zelf af en leveren de sleutel in op het sleutel-adres. Voor de overige huurders, komt iemand van KRC Rolling de kantine sluiten. Hierbij wordt samen gecontroleerd of alles goed is opgeleverd. Eventuele punten van aandacht kunnen door de huurder direct worden opgeleverd. 

Indien de oplevering van alle ruimtes in orde is, zal de penningmeester de borg terugbetalen aan de huurder. 

Foto impressie